8. marraskuuta 2012

Wonderfull stuff

Olin niin innoissani kun kuulin olleeni yksi Marian gallupin voittajista! Palkintona oli mini versio Marian kirjasta Nukkekoti Väinölän tapaan.

Kirja saapui tänään postissa ja paketin sisältä löytyi muitakin ihanuuksia. Erityisen ihana on tuo Pauligin kahvi rasia, meillä on mökillä samanlaisia muutama ja kotoanikin löytyy muutama (eri kuvilla kylläkin)!

I was so exited when I heard that I was one of the winners for Maria's gallup. The price was a miniature version of Maria's book Nukkekoti Väinölän tapaan.

Today I got the book in the mail and I found these in the package with it. I love the Paulig coffee jar, we have few of those in our summerhouse and I have few (different ones) at home!

Tässä on muutamia kuvia viime aikaisimmista hankinnoistani.

Here's also pictures of my latest purhases.


Sekä kynttelikkö että matto ovat molemmat Pienestä nukkekotikaupasta.

These are from Pieni nukkekotikauppa.

Ja nämä ovat Nokian Kauppahuoneelta. Se on niin paljon enemmän kuin pelkkä kangaskauppa! Tietyissä asioissa se on paremmin varustelu kuin jotkut Turun askartelukaupat, ja parasta on se että sinne on vain 3 kilsan matka kotoa! Miksi mä en tiennyt tästä paikasta jo aikaisemmin!?

And these are from Nokian Kauppahuone that is not just a fabric store but so much more! In some cases it's better stocked than some craft stores in Turku! And the best thing... it's only 3km from my house! Why didn't I know about this place before!?

Lisäksi sain nämä marmorikuvioiset paperit. Ensimmäinen idea olisi tehdä niistä "upotettu" marmorinen pöytälevy, ensin pitäisi vaan tehdä se pöytä! :D

I also got these marble papers from somewhere for free! I was thinking of using some of it as a inlaid table top... first I just need a table! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti