22. marraskuuta 2012

From Oops to Wohoo!

Kävipä pieni vahinko kun ostin uudet lipastot (kaksi Malmin kolmilaatikollisia Ikeasta) vanhojen käsiin hajoavien tilalle. Nämä uudet laatikostot olivatkin niin syviä etten saanut enää eteisen väliovea kunnolla auki jos laitoin ne vierekkäin eteisen seinustalle niin kuin olin suunnitellut (ja niin kuin vanhatkin laatikostot olivat olleet). Hyvä puoli niissä taas on se että sain mahtumaan vanhojen lipastojen sisällön vain kahteen laatikkoon, mikä kylläkin tarkoitti sitä että olin ostanut toisen lipaston aivan turhaan!

No mitäs sillä ylimääräisellä lipastolla sitten tehtiin? Raahasin sen olohuoneen puolelle ja tein siitä askartelu laatikoston! Viimeinkin sain keittiöni takaisin sen kaiken askartelutarvike määrän alta! Ja nyt mulla on oiva pöytätila mihin laittaa nukkekoti, kunhan saan sen ensin kasauskuntoon.


I had a little mishap in buying new chests of drawers (two three drawer Malms from Ikea) to replace the old rickety ones I had. They are so deep that I can't get my communicating door open if I but them both next to each other in the vestibule... the great thing about them is that I could fit all the stuff from the old chests of drawers into just two drawers in the new one, so basically I bought the other one for nothing!

So what did I do with the extra? I dragged it into living room and made it my craft storage! I can finally have my tidy kitchen back! And now I have a great sufrace to put my dollhouse on when it gets assembled.

3 kommenttia:

 1. Tää sun nukkekotiprojekti on tosi hieno. Tosi yksityiskohtasia juttuja teet ja niin tarkasti! Oon lukenu kaikki sun entryt melkeen uskonnollisesti, vaikken kommentoi oikeestaan mihinkään. Piti vaan ilmottaa, että seuraan blogia ja odotan aina innolla uusia päivityksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kitti H!

   Olen itekkin tosi huono kommentoimaan yhtään mihinkään (esim. sun postauksiin).

   Toivottavasti teidän (uusi) elämä sujuu hyvin siellä rapakon takana... Mulle tulee sua ikävä kun pelkästään ajattelen että ootkin niin kaukana, etkä vaan parin tunnin ajomatkan päässä! :(

   Jos saan lottovoiton, niin eka asia minkä teen on se et tuun moikkaamaan teitä! :D Ootko muuten tulossa ens vuonna käymään Suomessa?

   Poista
  2. Elämä on sujunu ihan kiitettävän mukavasti kyllä, ei erityistä valittamista ainakaan :P Ikävä yllättää aina vähän väliä, esim ku oon kirjotellu kiitoskortteja teille suomalaisille (ihan hävettävän myöhässä, mut silti). Ens vuonna ei varmaan päästä vielä käymään Suomessa (äiti tulee ehkäpä tänne käymään keväällä ja sitte mä ja Mark mennään ehkä Costa Ricaan kevättalvesta myöhästyneelle häämatkalle, joten siihen menee sitte jo paljon loma-aikaa ja rahaa..) Mut luultavasti sitte 2014 tullaan käymään. Jos ei molemmat ni sit ainaki mä tuun. Oon jo ajatellu, et käytän vähän säästöjä sitte, jos en vielä oo töissä sillon (tosin pare olis olla töitä sit jo!!) Tänne saa aina tulla, jos vaan pystyy! :):):)

   Poista