22. marraskuuta 2012

Finished Bonnet

Sain hilkan valmiiksi, vaikka meille tulikin palohälytyksen aiheuttama happihyppely (oli väärä hälyytys, naapurin popkornit olivat päässeet vähän hiiltymään). En ole varma onko hilkka aavistuksen verran liian iso, mutta nukellani on niin massiivinen kampaus takaraivossa että pienemmän kokoinen päähine ei olisi oikeen istunut, no ensi kerralla voin pienentää kaavoja hieman.

I got the bonnet finished despite the buildings fire alarm going off (it was a false alarm, neighbours popcorns got a little too crispy). I'm not sure if the bonnet is a bit too big but my doll's hair do is so big a smaller bonnet wouldn't fit her head right. Well, maybe next time I can scale the pattern down a bit.


Tein pienen virheen vuorin kanssa kun laitoin liimaa vahingossa tukipaperin väärälle puolelle joten pala ei istu ihan niin hyvin kun oli tarkoitus mutta ajattelin ettei se haittaa hirveästi kun on kerran hilkan sisäpuolella.

I made a small mistake in glueing one piece the wrong way around so it's fit isn't perfect but I think it's okay since it's on the inside of the bonnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti