25. huhtikuuta 2013

Making miscellaneous items

Sain viimein kaikki nukkekodin osat spreijattua, huomenna saan siis talon takaisin kotiin! Sain tänään myös näperrettyä sulkakyniä ja mustepulloja, ja tuli samalla tehtyä vähän muitakin purnukoita tällä ohjeella. Tarkoitus olisi tehdä vielä tuo blotterikin, sitten joskus.

I finally got all the dollhouse parts sprayed and it means that I'll get the house back home tomorrow! I also got an inspiration to make quills and inkwells, and made some miscellaneous jars at the same time. I made these using the instructions from here. I'm also planning on making the blotter at some point.

Muokkasin Turun Taide- ja Antiikkimessuilta ostamaani pikku peiliä symmetrisemmäksi. Vielä pitäisi peittää nuo aukot mistä peili on kulunut niin että tausta paistaa läpi. Mietin tässä vaan kannattaisiko tuo tausta maalata mustaksi vai liimata musta paperi peilin takapuolelle.

I modified the mirror that I bought from Turku's fair to be a more symmetrical. I still need to cover up the spots that the "mirror" has worn off. I'm just procrastinating on it while debating whether to paint the backside black or glue a black paper to the back.

Peili oli ostaessani sen tämän näköinen, eli eipä mun paljoa tarvinnut tehdä. :)
The mirror looked like thins when I bought it so I really didn't need to do much to it. :)

2 kommenttia:

  1. oi mitä ihanuuksia! Tuo peili on hurmaava, vanha kaunis antiikkipeili, ihanasti kulunut....minä antaisin sen olla tuollainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Muuten mäkin antaisin peilin olla tuollainen, mutta huoneessa, minne olen ajatellut peilin sijoittaa, on keltainen tapetti ja mietin että se voi näyttää vähän hassulta. En kyllä varmaan raaski maalata tuota peilin taustaa joten kokeilen virittää mustan paperin tuonne taustalle niin että saan sen nätisti pois halutessani.

      Poista