19. huhtikuuta 2013

A productive day

Olin tänään yllättävän tuotteliaalla päällä, vaikka olikin huono-olo melkein koko päivän. Sain maalattua pikku käytävän seinät kahteen kertaan ja lattian liimattua kasaan. Vielä täytyy hiukan säätää tuota lattian väriä ja sitten mehiläisvahaa pintaan. Lisäksi sain melkein valmiiksi tuon Ludvig XV-tyylisen nojatuolin.

I was suprisingly productive today even though I was feeling sick almost all day. I got a few coats of paint on the wall of the small hallway and glued the floorboards together. It still needs a little tweaking with the stain and then I can put the beeswax on. I also got the Ludvig XV style armchair almost done.

Tuolista puuttuu enää vain istuintyyny. Onko teillä ideoita mistä materiaalista sen voisi tehdä, kun sen täytyisi joustaa sen verran että saan sen ujutettua paikoilleen käsinojien väliin? Kuva muuten vääristää värejä hieman, tuo silkki on oikeasti vihertävämpää.

All that it needs is a seat cushion. Do you have any ideas what to use for the cushion since it needs to be flexible enough to fit between the armrests? Also I noticed that the colors are bit off in the pictures, the silk is more green in real life.

6 kommenttia:

 1. Upea tuoli. Olen havainnut trikoon hyväksi verhoilumateriaaliksi juuri Kankaan joustavuuden ja ohuuden takia, monenlaisia kuosejakin siitä löytyy. Ensin kannatta katsastaa omat vanhat t-paidat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti.

   Tuo trikoo kuullostaa fiksulta vaihtoehdolta kun verhoiltavana on pieniä kaarevia muotoja. Sääli että omat vanhat paitani ovat lähinnä yksivärisiä ja valkoisia...

   Poista
 2. Jos pehmustetta tyynyyn kaipaat, niin sen voisi tehdä semmoisesta telttapatja-tyyppisestä matskusta. Softiksesta tai vastaavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kävin ostamassa sellaisen vaahtomuovisen(?) istuinalustan ja nyt kehittelen siitä istuintyynyä. Ensimmäisen kokeiluni jo hylkäsin kun siitä tulikin liian korkea, mutta nyt on toinen versio verhoilua vailla valmis.

   Poista
 3. Hello Susu! Your project is turning out to be so pretty! I am enjoying the colors that you have chosen and the chair is looking very good. I also like the look of the paneling and how you are doing it up. Great Job!

  elizabeth

  VastaaPoista