12. huhtikuuta 2013

Ludvig XVish armchair

Vaikka mulla on todella monta keskeneräistä projektia lojumassa ympäri kämppää mun oli IHAN PAKKO alottaa jälleen uusi rojekti! Halusin kokeilla tehdä hieman erilaisen nojatuolin kuin tuo aikaisemmin tekemäni (sekin vielä kesken) oli. Tuolista tulee jonkinlainen sekoitus Josjen ja Davidin bogeissa näkemistäni kauniista tuoleista.

I have so many unfinished projects laying around the house and I just HAD TO start one more! I wanted to try to do another armchair. It's trying to be a hybrid between Josje's and David's lovely chairs that I saw in their blogs.Tässä on tuoli väliaikaisesti koossa ihan vaan varmistaakseni että osat oikeasti sopivat yhteen. Täytyy vielä sahata käsinojat ja hioa kaikki sileäksi ja muotoilla jalkoja vielä lisää.

This is just a tryfit. I still need to saw the arms and sand everything smooth and shape the legs a bit more.

5 kommenttia:

 1. Tuosta tulee hieno! Ihan uskomattoman taitavaa leikkausta/sahausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Yleensä liimaan paperisen mallipiirustuksen puun pinnalle ja sahaan hieman sen viivojen ulkopuolelta, omasta mielestäni se on paljon helpompaa kuin sahata puuhun piirrettyjen viivojen mukaan.

   Poista
 2. Tavallaan lohdullista tietää, että on sitä muillakin keskeneräisiä projekteja :). Mutta sehän ei todellakaan ole mikään este aloittaa uutta! Ja vielä yhtä...

  Koekasattu tuoli näyttää jo nyt erittäin onnistuneelta "kokeilulta". Olet taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!

   Olen kyllä aivan samaa mieltä. Nyt kun katson tuota tuolia näin nukutun yön jälkeen haluaisinkin muuttaakin sen muotoja, joten pitäisikö tämä jättää hautumaan ja alottaa sittenkin uudelleen alusta? :D

   Ja taitavuuteni tässä perustuu lähinnä hyvään kuvaan tuolin osista, minkä löysin Davidin blogista, piti vain vähän photoshopilla käsitellä ja sitten vain sahaamaan!

   Poista
 3. Kyllä on upea tuoli, taitavaa jälkeä! Pitääkin käydä katsastamassa kaavaa noista blogeista, tällaiset tuolit tahtoisin omaankin nukkekotiini! Ja keskeneräisiä projektejä löytyy täältäkin, ja koko ajan aloitan uutta projektia edellisten lisäksi =)

  VastaaPoista