17. helmikuuta 2013

Still struggling to decide

Pääsin kaakeliuunissa sen verran etiäpäin että loputkin listat on paikoillaan ja sain muutaman kerroksen gessoa pintaan. Nyt vielä luukut ja itse kaakelit ja tietenkin puut pesään. Sain myös printattua ylimääräisiä paneeleita sen verran että pystyin testaamaan kahdella seinällä miltä tuo Worthmore oikein näyttää isolla pinnalla.

With the tiled stove I managed to get rest of the moldings glued in place and couple of layers of gesso on. Now I have to do the shutters and the tiles and of course the logs. Also I was able to print out a few extra panels to try out the Worthmore on two walls.

Tämä kuva on otettu ilman salamaa ja nukkiksessa ei ollut muuta valaistusta kuin tuo "takkatuli" tuolla kaakeliuunissa. Minusta tuo tapetti ei näytä liian tummalta mutten sittenkään ole 100% varma haluanko sitä seinälle... *huokaus* Älkää välittäkö kuvassa näkyvistä raoista, kiinnitin paneelit seinään sinitarralla ja ne alkoivatkin vähän retkottaa.

This picture was taken without flash and no other lighting inside the dollhouse other than the "firelight" inside the tiled stove. It doesn't look that dark but I'm still not 100% sure I want it on the walls... Sigh! And please don't mind the gaps. I put the panels up with Blu-Tack so it's a little saggy.

Ja tässä on vaihtoehto numero 2 Kew TNW (hylkäsin Bamboo and Sparrowsin julmasti) tässä on todella kauniit värit eikä siitä ainakaan tulisi huoneeseen tunkkaista fiilistä niin kuin ehkä Worthmoresta saattaisi tulla.

And here the option number 2 Kew TNW (notice I dropped the Bamboo and Sparrows). This one has really beautiful colors and it doesn't look musty like Worthmore might end up looking like.

1 kommentti:

  1. Ehkä sittenkin toi toinen vaihtoehto olis parempi, ainakin näin kuvien perusteella :)

    VastaaPoista