14. joulukuuta 2012

It's starting to look like a house...

Nukkekotini alkaa vihdoinkin näyttää talolta!

My dollhouse is starting to look like a house instead of pile of wood!

Vielä pitäisi sahata aukot lopuille ikkunoille ja ovelle, keksiä miten rakennan "dormerit" (mikäköhän tämäkin taas on suomeksi, on sille nyt pakko olla joku fiksumpi sana kuin vinokaton pystyikkuna), kiinnittää saranat paikoilleen, sahata alimman kerroksen lattia ja väliseinät, hioa ja pohjustaa kaikki pinnat ja ja ja... Ehkä se ei olekaan niin lähellä valmista kun ajattelin! Ai niin ja nyt pitäisi päättää tuleeko taloon sähköt vai ei!

I still need to do rest of the holes for windows and door, figure out how to build the dormers, but hinges in place, cut the floor for the main floor, make the dividing walls, sand and prime everything and and... Maybe the house isn't so near finishing after all! Oh and now I have to decide if I'm going to run electricity to the house or not!

Tästä kuvasta näkee paremmin alimman kerroksen ikkunoiden koko eron. Taidan kallistua tuon korkeamman ikkunan puolelle, mutta antaa nyt päätöksen teon hautua viikonlopun yli ennen kun teen mitään. (Älkää välittäkö siitä että kaikki pienet ikkunat ovat ylösalaisin!)

Here you can see the difference of the main floor windows. I thing I like the taller one better but I'll let it sit over the weekend before I decide anything. (And lets ignore that all the smaller windows are upside down!)

Mietin myös jos olisin käyttänyt samoja ikkunoita kun käytin toisessa kerroksessa, mutta ne eivät ole yhtä ylevän näköisiä kuin nuo kaksi muuta vaihtoehtoa...


I was also thinking of using the same windows on the main floor that I used on the first floor, but it doesn't look as grand as the other two window options...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti