14. lokakuuta 2012

Slowly getting somewhere

Olen lopultakin päättänyt talon lopulliset mitat. Siitä tulee (k)70cm x (l)85cm x (s)35cm.

Ensi viikolla olen menossa Helsinkiin, joten meinaan käydä katsastamassa Minimaailman liikkeen jotta näkisin niiden tuotteet, sillä Minimaailman nettisivuilla joistain tuotteista puuttuu mitat. Jos en löydä sieltä etsimääni täytyy alkaa etsimään ovia ja ikkunoita ulkomailta. Olen jo löytänyt muutamia joista pidän ebaystä, mutta siellä lähetyskulut tuntuvat olevan niin kalliita! (Pihi!)

Lisäksi olen huomannut että alkuperäinen suunnitelma tehdä talosta regency perioditalo on muuttunut aikalailla. Nyt siitä on enemmänkin tulossa uusklassinen sekamelska kustavilaista, regensyä ja ranskalaista empireä... hieman pelottaa miltä se lopulta näyttää!


I finally decided on the dimensions of the house, it's going to be (h)70cm x (w)85cm x (d)35cm.

Next week I'm going to Helsinki so I'm going to check out the Minimaailma's store to see their selection on real life since on their website some of the information on dimensions are missing and such. If I don't like them I have to start hunting my windows and doors internationally. I've found some that I like on ebay but the postages seem so expensive! (Skimpy!)

Also I've noticed that my plan on making the house a regency period house has changed quite a bit. Now it's more like neoclassical mix of gustavian, regency and French empire... I'm a little afraid what I end up with!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti